Avoimet työpaikat

NF Fleet on Nordea Rahoituksen ja Axus Finlandin osakkuusyhtiö ja liikkumispalveluiden asiantuntijayritys. Axus Finland Oy -konserniin kuuluu NF Fleetin lisäksi ALD Automotive. NF Fleet toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, ja yhteenlaskettu autokantamme näissä maissa on 20.000 ajoneuvoa. Teemme tiivistä yhteistyötä omistajayhtiöidemme kanssa säilyttäen toimintamme omaleimaisuuden. Yhtiömme arvot – yhteishenki, vastuullisuus, sitoutuminen ja jatkuva kehitys – näkyvät arjessamme ja kaikessa tekemisessämme, ja haluamme tarjota asiakkaillemme alan parhaan liikkumispalvelukokemuksen ketterästi ja joustavasti. Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa https://nffleet.fi/fi/nf-fleet-oy/

Etsimme joukkoomme tuloshakuista ja energistä MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ pienten yritysasiakkaiden segmenttiin

Olet aktiivinen ja itsenäinen tuloksentekijä, jolla on voitontahtoa ja myynnin nälkää. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä Nordean kanssa ja käännät vinkit kaupoiksi vahvalla palveluhenkisellä ja myynnillisellä otteellasi. Hyödynnät digitaalisia palvelukanavia sujuvasti ja sinulla on halu kehittää segmenttisi tuotevalikoimaa ja prosesseja yhteistyössä kollegojesi kanssa. Konsernimme vahva osaaminen ja uudet palvelumuodot luovat vankan pohjan rakentaa asiakkaille yksilöllisiä ratkaisuja. Työsi ei vaadi liikkumista, vaan hoidat työtäsi NF Fleetin ja ALD Automotiven yhteisissä toimitiloissa Vantaan Koivuhaassa.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja halu kehittyä joukossamme B2B kaupan vahvaksi ammattilaiseksi. Olet oma-aloitteinen, nautit asiakastyöskentelystä ja kykenet työskentelemään myös paineen alla. Sinulla on hyvät kommunikaatiotaidot ja olet tottunut MS Office -ohjelmien käyttäjä. Työkielinä käytämme suomea ja englantia.

Tarjoamme sinulle laadukkaan, kilpailukykyisen tuote- ja palveluvalikoiman, modernin työskentely-ympäristön ja vahvan organisaation tuen. Toiminnallasi ja onnistumisillasi pääset vaikuttamaan ansiotasoosi. Tehtävässä saat kehittyä ja kasvaa osana vahvaa, myyntihenkistä organisaatiota. Laaja organisaatiomme tarjoaa sinulle myöhemmässä vaiheessa myös mahdollisuuden edetä urallasi kotimaassa tai ulkomailla.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Nina Reinilehto, ti 4.9. kello 15-17, puh. 010 404 5512 ja MPS:n konsultit Sani Kaajas to 6.9. klo 12-13.30 ja to 13.9. klo 12-13.30, puh. 020 746 9453 ja Satu Lannetta ke 5.9. klo 12-13.30 ja ma 10.9. klo 12-13.30, puh. 020 746 9484. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 14.9.2018 mennessä.

Avoimet työpaikat

Ura rahoitus- ja autoilupalvelualan huipulla?