Vakuutus

Asiakkaanamme voit liittää leasingautoosi edullisen NF Fleet Täysvakuutuksen. NF Fleet Täysvakuutuksen maksut määrittyvät vuonna 2018 auton sylinteritilavuuden mukaan seuraavasti:

Vakuutusmaksu / Sylinteritilavuus:
53 EUR/auto/kk / sylinteritilavuus on alle 1600
67 EUR/auto/kk / sylinteritilavuus on 1600 – 1999
94 EUR/auto/kk / sylinteritilavuus on yli 1999
67 EUR/auto/kk / täyssähköautot

Vakuutusmaksut laskutetaan autojen vuokralaskun yhteydessä.

 

Liikennevakuutus

Kattavuus

Lakisääteinen liikennevakuutus kattaa liikennevakuutuslain säännösten mukaisesti moottoriajoneuvon käytöstä liikenteessä aiheutuvat omaisuus- ja henkilövahingot.

Vakuutusehdot

Liikennevakuutuksessa noudatetaan vakuutusyhtiön yleisiä liikennevakuutusehtoja. Vakuutus on bonukseton ja ajoneuvokohtainen. Vakuutusmaksusta ei myönnetä pysyvyys-, maksutapa- eikä seisonta-ajan alennusta.

 

Kaskovakuutus

Kattavuus

Vakuutuksen kohteena ovat NF Fleet Oy:n omistamat tai hallinnoimat yksityiskäyttöiset henkilö- ja pakettiautot kiinteästi asennettuine lisävarusteineen.

Vakuutus sisältää kolarointi-, hirvivahinko-, palo-, varkaus-, ilkivalta-, lasi-, autopalvelu- ja oikeusturvavakuutuksen sekä laajennetun uusarvoedun. Vakuutukseen ei sovelleta bonusjärjestelmää.

Vakuutusehdot

Vakuutuksissa sovelletaan AXAn ja NF Fleet Täysvakuutuksen ehtoja ja sovittuja omavastuita.

Omavastuu

Vahinkotapauksissa noudatetaan seuraavia omavastuita vuonna 2018 alkaneille ja sen jälkeen alkaville sopimuksille:

– kolarointi-, hirvi-, palo-, varkaus-,  ilkivalta- ja lasivahingot 500 € – autopalvelu 0 €

Lasivakuutuksen omavastuu on 0 €, mikäli vaurio on korjauskelpoinen. Oikeusturvavakuutuksessa omavastuu on 15 % oikeudenkäyntikuluista, kuitenkin vähintään 200 €.

Alueellinen kattavuus

Vakuutus kattaa koko Euroopan Green Cardin (todistus liikennevakuutuksen voimassaolosta) kanssa. Oikeusturvavakuutus kattaa vain Pohjoismaat.

Omavastuu ilkivalta- ja varkausvahingoissa Venäjällä, Valko-Venäjällä, Ukrainassa ja Moldovassa on 25 % vahingon määrästä tai vähintään neljä kertaa perusomavastuun suuruinen. Autopalveluvakuutuksesta korvataan Venäjällä, Valko-Venäjällä, Ukrainassa ja Moldovassa sattuneissa vahinkotapauksissa auton kuljetuskuluja ja kuljettajan tai matkustajien yöpymis- tai matkakustannuksia yhteensä enintään 2.000 € vahinkotapahtumaa kohden. Vakuutusmaksusta ei myönnetä sopimus-, maksutapa- eikä seisonta-ajan alennusta.

Vakuutusmaksujen mahdollinen tarkistus seuraavalle kalenterivuodelle tehdään viimeistään kuukautta ennen kalenterivuoden päättymistä.

Vakuutusyhtiö

Vakuutuksista vastaa AXA Corporate Solutions Assurance.

AXA:n vakuutusehdot
AXA:n vahinkoilmoituslomake
Käyttötarveselvitys

AXA Corporate Solutions Assurance -yhtiön yhteystiedot:

AXA -vahingot c/o Crawford & Company
Rantatie Business Park
Hermannin rantatie 8
00580 Helsinki

Puh. 09 2513 7540 arkisin klo. 8.30-17.00
Muina aikoina puh. 0800 9 0909
Sähköposti axa@crawco.fi
Faksi +358 (0)9 2513 7554

 

Vakuutus_ostokuva

Vakuutus

Edullista kokonaisvakuuttamista.